~~~KETENANGAN HANYA TERLETAK DI HATI..APABILA KELUARGA MERESTUI SETIAP LANGKAH KITA DI MUKA BUMI INI...DAN YANG LEBIH PENTING ALLAH S.W.T REDHA DGN APA YANG KITA PERBUATKAN DI MUKA BUMI INI~~~~~AKU KINI LEBIH BERSEDIA DAN IKHLAS DALAM MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB SEBAGAI PELAJAR,ANAK DAN JUGAK TUNANGAN ORANG...ALHAMDULILLAH..~~~SEMOGA AKU SUKSES DALAM MEMPELAJARI ILMU-ILMU AKHIRAT, ILMU-ILMU SEBAGAI ISTERI, ILMU SEBAGAI KAKAK, ILMU SEBAGAI ANAK DAN JUGA ILMU SEBAGAI HAMBA-NYA~~~~~~~~

Iklan

Friday, June 25, 2010

Ilustrasi Kartun dari MOMOKZ untuk Ah Moy

Salam semua~~

Sambil bukak lagu raya, Sudirman. apa kes?

Selamat pagi walaupon lagi 1/2 jam nak tengahari...ala pagi jugakkan. Hah! Silakan baca entry Oh! MOMOKZ sebelum saya bercerita lebih panjang lagi. Semalam saya menerjah sekali lagi blog Budak Nakal Yang Baik, dan sungguh la terkejut sebab beliau buat entry tentang saya. Walaupon entry beliau tak der la panjang satu depa, tapi saya cukup bangga sebab ada jugak org nk buat entry pasal saya. pergh! saya terasa macam nak banjer dia makan mi bandung plak.

Budak Nakal Yang Baik ni ada buatkan satu kartun tuk saya, jom baca entry dia Domo Arigato! Comey kartun dia, macam saya hahah! sungguh perasa I. 

haha! saya sangat comel..like princess

Terima kasih MOMOKZ!

MOMOKZ pesan kalau korang pon ada wat review or post entry pasal dia nnti dia akan buatkan kartun macam muka korang. Koran nak tak? Sila klik Blog Budak Nakal Yang Baik, kalau tak nak sila lah baca entry saya yang comel.

ok!
bai!

3 comments:

  1. salam singgah!

    layout blog ni comel! :P

    ReplyDelete
  2. @I*K*T*I*R*A*F
    hehehhe..terima kasih awk...selalu2 lah singgah yer..

    ReplyDelete