~~~KETENANGAN HANYA TERLETAK DI HATI..APABILA KELUARGA MERESTUI SETIAP LANGKAH KITA DI MUKA BUMI INI...DAN YANG LEBIH PENTING ALLAH S.W.T REDHA DGN APA YANG KITA PERBUATKAN DI MUKA BUMI INI~~~~~AKU KINI LEBIH BERSEDIA DAN IKHLAS DALAM MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB SEBAGAI PELAJAR,ANAK DAN JUGAK TUNANGAN ORANG...ALHAMDULILLAH..~~~SEMOGA AKU SUKSES DALAM MEMPELAJARI ILMU-ILMU AKHIRAT, ILMU-ILMU SEBAGAI ISTERI, ILMU SEBAGAI KAKAK, ILMU SEBAGAI ANAK DAN JUGA ILMU SEBAGAI HAMBA-NYA~~~~~~~~

Iklan

Tuesday, March 9, 2010

Kad Raya untuk Abg

Pop up kad raya
Kad raya ni aku beli kat POPULAR, ada macam-maca jenis kad raya yang aku belek tuh.Ada yang saiznyer mcm terlalu besar pon ada.Hehe..muat ker peti pos tuh nanti.Pastu ada yang kelakar.Ada yang sweet.Ada yang corak timbul.Macam-macam kreativiti dalam menghasilkan kad raya. Ada yang handmade, hehe.

Kad raya yang di khaskan untuk Suami ada berapa ketul jerk.Keseluruhannya, x berapa nak lawa la kad raya tahun ni.x tahu kenapa. tapi kad raya kad Melaka Sentral lelawa semuanya. Cute giler. Harga pon boleh la tahan.Tapi yang paling penting design dia. Masa yang aku beli dulu untuk abg aku kan, cover depan dia ada plastik yang bahagian dalamnyer tuh. comel giler.
Dah tuh xkan la aku nk turun p Melaka Sentral, jejauh dari Mantin segala.

Letih kot!!!!!

Aku start berkiriman kad raya ni sejak aku kenal abg aku la. Kami selalu hantar kad raya biler time raya, hantar surat cinta biler hari kekasih-actually time aku nk hantar aku hantar la.heheeh...

Surprise la sikit.tapi aku x galakkan abg aku hantar kad raya ker rumah aku kat kg. Susahla kat sana. Nanti kang bapak aku bukak la, mak aku bukak la, adik aku bukak la, aku cam bengang sey. Dah banyak kali dah aku pesan jangan bukak surat aku. Aku x suker.

Sebab tuh aku dah x percaya lagi dah!!!!

Malas nak explain...

Bulan puasa.sabar-sabar kan la diri yerk....

Glitter Graphics
Glitter Graphics & MySpace Layouts

0 loves for Ah Moy:

Post a Comment