~~~KETENANGAN HANYA TERLETAK DI HATI..APABILA KELUARGA MERESTUI SETIAP LANGKAH KITA DI MUKA BUMI INI...DAN YANG LEBIH PENTING ALLAH S.W.T REDHA DGN APA YANG KITA PERBUATKAN DI MUKA BUMI INI~~~~~AKU KINI LEBIH BERSEDIA DAN IKHLAS DALAM MENJALANKAN TANGGUNGJAWAB SEBAGAI PELAJAR,ANAK DAN JUGAK TUNANGAN ORANG...ALHAMDULILLAH..~~~SEMOGA AKU SUKSES DALAM MEMPELAJARI ILMU-ILMU AKHIRAT, ILMU-ILMU SEBAGAI ISTERI, ILMU SEBAGAI KAKAK, ILMU SEBAGAI ANAK DAN JUGA ILMU SEBAGAI HAMBA-NYA~~~~~~~~

Iklan

Friday, May 28, 2010

Cabutan Bertuah eLQirani Reload!!!

Salam dalam selamat sejahtera kepada semua pembaca. Ni ah moy ada nak bagitau kepada reader blog ah moy ni...korang xder kredit kan?? korang nk kredit percuma RM30 x?? kredit free tuh bai...hahha...ni aku ada join LUCKY DRAW...harap-harap aku cukup LUCKY la ek tuk dapatkan kredit hp ni...aku dah xder duit dah ni...ADOIII sengkek....eLQirani-Reload adalah satu organisasi perniagaan e-reload / topup yang amat menguntungkan di masa kini. Dengan bermodalkan RM30, anda pasti dapat berjimat setiap kali menggunakan topup.
Urusan perniagaan yang flexible membolehkan anda membeli e-reload / topup dengan harga yang lebih murah dari kedai-kedai topup sama ada untuk kegunaan sendiri mahu pun kegunaan keluarga, apatah lagi berjual beli dengan rakan sekeliling anda.
Anda pasti tidak akan menyesal menjadi rakan niaga eLQirani-Reload!! 
Ketahui lebih lanjut dengan klik banner ini:

eLQirani ni menganjurkan LUCKY DRAW ni bersempena pembukaan LAUNCHING LAWAN BLOG eLQirani ni...hehehee....syoknyer la kalau dapat kan...harap2 pihal eLQirani dapatlah pilih aku sebagai pemenang pertama...hehehe..lagi best...

TARIKH TUTUP : 1 JUNE 2010

HADIAH!!!


Tempat Pertama  Topup Bernilai RM30!!
Tempat Kedua : Topup Bernilai RM20!!
Tempat Ketiga : Topup Bernilai RM10!!
Tempat Keempat : Topup Bernilai RM5!!
Tempat Kelima : Topup Bernilai RM3!!
Hadiah misteri buat referral terbanyak!


AH MOY nyer referrel adalah http://fairyku-bebas.blogspot.com/....
SEMOGA BERTUAH!!!!
AMINNN!!!

1 comment:

 1. Salam dari eLQirani,
  maaf terjah lambat..

  hehe, dah review post ah moy,
  sumer okay cuma.. tiada banner cabutan bertuah di sidebar blog ah moy la.. huhu, mohon diperbetulkan, nanti saya terjah lagi =)
  gudluck!

  ReplyDelete